coffecode cup dev

Despre CoffeeCode

Ia-ți pauza de cafea
bine meritată.

CoffeeCode este o agenție specializată pe nevoile clienților, care susține inovația și creativitatea încercând mereu să devină din ce în ce mai bună prin optimizarea proceselor interne, pentru a oferi cea mai bună experiență clienților cu care lucrăm.

Agenția noastră va oferă soluții complete pentru bună funcționare a afacerii tale: Web Design, Site-uri de Prezentare, Magazine E-commerce, Platforme online de Logistică, Site-uri Platfome și Aplicații la comandă conform nevoilor tale pe care le poți folosi în afacerea ta și alte servicii pentru a putea fi sigur că afacerea ta va fi remarcată.

Te așteptăm cu drag să ne cunoaștem la o cafea și să-ți oferim rezultatele pe care le meriți.

Cu drag echipa CoffeeCode! ☕

Nu e nevoie de dubii, recenziile vorbesc de la sine.

O imagine clară a calității noastre

Avatamanitei Alexandru - Recenzie Coffee Code

Avatamanitei Alexandru

Foarte multumit de colaborarea cu cei de la Coffee Code, cu siguranta vom mai colabora, foarte profesionisti. Recomand cu incredere!

Avatamanitei Alexandru
Inginer Topograf / Toposolutions
Testimonial Andreea

Recomand

Am avut plăcerea să colaborez cu echipa CoffeeCode, deoarece mi-au creat site-ul de la zero. Au fost extrem de rapizi în implementarea designului pe care l-au primit. Sunt mai mult decât bucuroasa să ii recomand ⭐⭐⭐⭐⭐

Andreea F.
General Manager / SEOholic
Testimonial Vlad

Recomand cu incredere

Recomand cu incredere, website-ul a fost construit exact cum am cerut si am beneficiat de suport tehnic foarte calitativ.

Vlad A
Manager / ExpertCoder
Testimonial

Niste oameni foarte priceputi.

Am lucrat și lucrez cu cei de la compania Coffee And Code la câteva proiecte complicate. Am început în urmă cu un an colaborarea cu ei, în urma eșecului cu alți developeri. Proiectele s-au finalizat, iar altele continuă acum. Cei de la CoffeeCode dau dovadă de agilitate, înțelegerea flow-ului cerut și capacitatea de a veni cu soluții viabile și funcționale. Am creat împreună cu ei integrări API, sisteme de booking pentru agenții de turism. Îi recomandăm pe cei din echipa Coffee And Code.

Florin Iosif
Communication Specialist / Studio157
Mustaciosii.ro

Foarte multumit!

Am colaborat cu cei de la Coffee Code si am fost foarte multumit! Comunicare deschisa si prompta! Recomand!

Mihai M.
Administrator / Mustaciosii.ro

Sună interesant?

Cheat code activated.