Termeni si conditii

COFFEE AND CODE S.R.L

CUI: 47305117

Bucuresti, str. Pitar Moș, nr.27, et.5, ap.17, sector 1

office@coffeecode.ro

COFFEE AND CODE („agentia”) ofera acces la acest site in concordanta cu termenii si conditiile de mai jos. Termenii si conditiile se pot schimba fara notificare in prealabil, si prin accesarea site-ului sunteti de acord cu acestea.

Definitii

Acesta este acordul dintre noi, COFFEE AND CODE S.R.L (sau „compania„) cu numarul de inregistrare 47305117, cu adresa bazata la Bucuresti, str. Pitar Moș, nr.27, et.5, ap.17, sector 1  si dumneavoastra (sau „clientul”) in privinta politicilor noastre.

Termeni de folosire

Scopul acestui site este de a vizualiza serviciile, informatiile pe care le oferim pe acest site si de a contacta compania noastra in scopul cererii unui serviciu sau initierea unei colaborari cu compania noastra, prin intermediul formularului de contact pe care vi-l punem la dispozitie pe site.

COFFEE AND CODE nu garanteaza o continuitate permanenta si neintrerupta a site-ului. Problemele tehnice ca defectiuni, erori, mentenanta, virusi, atacuri Ddos, sau serverele pe care este tinut devin indisponibile. Noi ne vom asigura cat ne sta in putinta ca aceste evenimente nu se vor intampla frecvent, in cazul oricarui eveniment enumerat mai sus, vom incerca sa remediem problema cat mai rapid posibil.

Nu aveți dreptul să interferați cu funcționarea site-ului nostru fără consimțământul nostru scris sau să luați nicio acțiune cu privire la orice legătură cu echipamentul nostru informatic, din orice motiv sau dacă nu au fost cauzate daune materiale sau computerului. Ne rezervăm dreptul de a bloca sau restricționa pentru o perioadă nedeterminată de timp accesul oricărei persoane de la accesarea acestui site în orice moment, fără a anunța utilizatorul și fără răspundere, dacă constatăm că termenii și condițiile și politica de confidențialitate au fost parțial sau complet încălcat


Limitare a răspunderii

Compania nu este responsabilă pentru nicio dauna cauzate dispozitivului de pe care accesați site-ul, prin infectarea acestuia cu software rău intenționat sau un virus ca urmare a utilizării, navigării sau accesării site-ului sau prin descărcarea oricărui conținut de pe site fără autorizația furnizată. de către companie

Proprietatea Intelectuala

Stilul site-urilor companiei, strategiile de marketing, elementele de design grafic, culorile, logo-urile, numele, strategiile de licitare, șabloanele de e-mail, machetele și toate paragrafele menționate pe site sunt proprietatea intelectuală a {Firma}. Acestea nu pot fi utilizate pe alte site-uri web dacă site-ul terțului nu declară că compania este de acord cu utilizarea acestor articole, puteți utiliza logo-uri și nume dacă site-ul web a menționat sursa creațiilor și putem solicita ca materialul să fie sau să fie șters la discreția noastră. Dacă este ignorată, poate duce la obligații legale sau la alte penalități specificate în acord.

Atunci când utilizatorul accesează site-ul, nu are drepturi sau licențe asupra niciunei informații, conținut, materiale, fotografii, imagini, simboluri, conținut text, structură și altele asemenea care sunt proprietatea exclusivă a Companiei. Este interzisă publicarea, distribuirea, copierea, completarea, modificarea, folosirea, includerea, transmiterea, afișarea, ștergerea sau ștergerea conținutului watermarker-ului din fotografii, imagini, videoclipuri, text, vânzări etc., informații, conținut media și date sau orice alt tip de informații găsite pe site, fără acordul scris al {Firma}.

Link-uri către site-ul nostru

Puteți face legătura doar către pagina de pornire a site-ului nostru, {link site}. Conectarea la alte pagini de pe site-ul nostru necesită permisiunea noastră expresă în scris. Nu puteți încadra sau emebed site-ul nostru pe altul, nu puteți lega site-ul nostru într-un mod care sugerează vreo asociere cu noi, să nu profitați în mod nedrept de reputația noastră sau să încercați să ne deteriorați reputația.

Nu puteți face linkuri către alte site-uri care conțin conținut ilegal, obscen, jignitor, inadecvat, fals, defăimător, rasist, sexist etc. sau conținut incriminator care promovează violența, terorismul etc. sau care încalcă drepturile de proprietate intelectuală.